En våg av sanningssökare

Solen skiner och fruktträden står i blom. Vi befinner oss i centrala Portugal vid kanten av en ståtlig bergskedja. Efter en lång tid av sökande så känner vi nu att […]

Solen skiner och fruktträden står i blom. Vi befinner oss i centrala Portugal vid kanten av en ståtlig bergskedja. Efter en lång tid av sökande så känner vi nu att vi har kommit rätt. Vårt uppdrag är att finna en lämplig plats att starta en fredsby. En plats där vakna människor kan träffas för att byta kunskap och lära sig om självförsörjning, närvaro och frihet.

Vi är inte ensamma om vårt sökande. Under den tid vi har varit här så har vi träffat många andra människor som har vaknat upp och som sökts sig till denna plats för att starta ett nytt liv. Man skulle kunna säga att fredbyn redan har börjat här och många fler är på väg hit. Det är människor som alla har en berättelse att dela om hur de brytit sig loss från systemet och tagit sina första steg mot verklig frihet.

Det här en en del av lösningen. Jag ser framför mig människor från hela världen som vaknat upp och börjar agera. Att flytta ut på landsbygden är ett naturligt steg och det är på platser som dessa som vi kommer att se nästa våg av medvetande manifesteras i världen. Här finns möjligheten att förverkliga våra drömmar och experimentera med olika lösningar för odling, byggnader och samarbete. Att skapa någonting som verkligen fungerar och som kan inspirera och ge glädje till de som bor här liksom de som kommer från städerna och besöker oss.

För dig som längtar efter frihet och arbete i naturen så är det är ett bra tillfälle att besöka oss och hjälpa till att förverkliga vår vision. Alla är välkommna men vi söker särskilt efter barnfamiljer som är vakna, positiva och som vill arbeta och meditera tillsammans med oss. Om du är sugen på att leva här så kan det vara en bra idé att samla ihop en buffert för att lättare kunna förbereda för ett självförsörjande liv. Många människor som kommer hit jobbar och sparar, sen säljer dom alla sina prylar och flyttar hit med en slant på fickan. Vi fokuserar på enkelhet vilket betyder att vi inte behöver så mycket. Att skapa ett nytt liv utanför kontrollsystemet är början till att upptäcka vår sanna natur och vad vi kan skapa tillsammans när vi lever i en harmonisk och naturlig miljö. Vill du komma och besöka oss? Hör a dig till oss på: mikael@exoteriska.se.

Frid
Mikael och Indra