Insamlingsrace och nya kraftsatsningar

Vi har en otrolig uppgift framför oss men med ärlighet och empati som ledstjärna kan vi inte misslyckas! Visa ditt stöd och engagemang i vårt insamlingsrace! PlusGiro: 30 06 87-1  |  Kortbetalning […]

Vi har en otrolig uppgift framför oss men med ärlighet och empati som ledstjärna kan vi inte misslyckas! Visa ditt stöd och engagemang i vårt insamlingsrace!

PlusGiro: 30 06 87-1  |  Kortbetalning

Fram till den 31 juli kör vi ett insamlingsrace för att möjligöra en ny epok. Genom denna satsning så kommer vi kunna lyfta fram Mikael Cromsjö på den politiska arenan och presentera en konkret handlingsplan för hur vi ska omvandla dagens korrupta härskarsystem genom empati och civil olydnad.

Vi gör oss redo för multipla informationskampanjer.

Exoteriska Manifestet utvecklas för att presentera de grundläggande verktyg som säkerställer en snabb och säker omställning inte bara i Sverige, utan i hela världen. Hörnstenarna är  civil olydnad, suveränitet och empatisk kommunikation.

Fredsbyarna är ett förkroppsligande av Exoteriska Manifestet genom att starta en suverän domän för fri utveckling. Tillsammans återtar vi naturen och stärker den. Fredsbyarna kommer att bedriva olika typer av verksamhet som kurser, föreläsningar, ekologisk odling och vara en viktig bricka i slaget om vår framtid.

Lanseringen för projektet kommer att ske lite i taget med start nu. Jag ser gärna att du är med i och stödjer detta projekt. Du behövs!

PlusGiro: 30 06 87-1  |  Kortbetalning
Läs mer om hur du kan hjälpa till

Frid
Mikael Cromsjö
Exoteriska Fonden