IT-konsult?

Vi utvecklar IT-lösningar för kunder som håller hög fokus på ekologi och miljö. Genom vår breda kompetens så kan vi erbjuda ett stöd genom hela processen från idé till verklighet. Ett sätt […]

Vi utvecklar IT-lösningar för kunder som håller hög fokus på ekologi och miljö. Genom vår breda kompetens så kan vi erbjuda ett stöd genom hela processen från idé till verklighet.

Ett sätt att bidra till Exoteriska Fonden är att ge uppdrag till vår IT-avdelning. Vi har erfarenhet av företagsutveckling, systemutveckling, videoredigering, linux, design, tryck och mycket mer. Kunskap som är har visat sig ovärderlig i vårt arbete för frihet.

För oss är inriktningen på en hållbar utveckling det viktigaste både i vår vardag och i vårt arbete. Genom att arbeta med oss så bidrar du samtidigt till de projekt som utvecklas runt omkring oss. Dessutom går 10% direkt till Exoteriska Fonden/Vaken.se

Vi genomföra konsultuppdrag samt erbjuder affärscoaching. Vår kunskap, erfarenhet och medvetenhet gör oss till något extra.

Priser:
400-600 kr/timme + moms

Kontakt:
Mikael Cromsjö
mikael.cromsjo@gmail.com